Eerstvolgende concert:

Nieuws
• Volgende Galaconcert
• Speciale gast pianist GREGOR BAK
• Zaterdag 11 december 2010 - Twee GALACONCERTEN IN KERSTSFEER met de JOSTIBAND
• Kerst Gala Concert in Barneveld was groot succes!
GALACONCERTEN.nl is een nieuwe activiteit van Martin Mans! Naast zijn muzikale en organisatorische werkzaamheden rondom KATHEDRAALCONCERTEN.nl en zijn vele andere concerten, zullen er de komende tijd Galaconcerten met allure georganiseerd gaan worden! GALACONCERTEN.nl kenmerkt zich door groots opgezette concerten op aansprekende locaties. Naast een nieuw orkest en de grote mannenkoren waaraan Martin Mans als dirigent verbonden is, hebben de topartiesten Jan Vayne en Petra Berger de toezegging gedaan om mee te werken aan deze concerten! Ook zullen de tenoren en bassen van The Martin Mans Formation hun medewerking verlenen!
Laatste nieuws
Nieuws - 2013-03-29_14.51

Volgende Galaconcert


Op 9 november 2013 is het volgende Galaconcert met de Jostiband, het Rijssens Mannenkoor en Martin Mans.
Locatie: Grote Kerk in Apeldoorn.
Meer info volgt.
Nieuws - 2010-07-05_21.18

Speciale gast pianist GREGOR BAK


Zijn grote passie is muziek! De jarenlange samenwerking tussen de Jostiband en Gregor staan garant voor een avond puur genieten van de mooiste muziek!
Nieuws - 2010-02-09_10.09

Zaterdag 11 december 2010 - Twee GALACONCERTEN IN KERSTSFEER met de JOSTIBAND


Martin Mans - Mannenkoor De Gouwestem - The Martin Mans Formation

Bestel nu reeds uw kaarten voor de twee Galaconcerten in kerstsfeer van het beroemde JOSTIBAND ORKEST onder leiding van Lyan Verburg! Het 175 leden tellende mannenkoor De Gouwestem zal schitterende kerstliederen zingen in afwisseling met The Martin Mans Formation, het vocale paradepaardje van dirigent Martin Mans.

Er vinden twee concerten plaats op zaterdag 11 december 2010. Een middagconcert om half vier en een avondconcert om acht uur!

Bestel nu reeds uw kaarten via de webshop. Kaarten worden vanaf oktober toegezonden.

Martin Mans


Een muzikale en creatieve duizendpoot! Tijdens de Galaconcerten zal hij de koren dirigeren en het orgel bespelen.
 

Petra Berger


Een zangeres van wereldniveau met een engelachtig geluid! Zij brengt oorstrelende solo's en zal ook samen met Jan Vayne, het orkest en het mannenkoor optreden.

 

Speciale gast pianist GREGOR BAK


Zijn grote passie is muziek! De jarenlange samenwerking tussen de Jostiband en Gregor staan garant voor een avond puur genieten van de mooiste muziek!
 

Jan Vayne


Pianist en meesterimprovisator Jan Vayne zal tijdens de concerten zijn unieke talent laten horen in spontane improvisaties, van klassiek tot populair! Ook zal hij improviseren op verzoek! Daarnaast speelt hij samen met het orkest en zal hij spectaculaire quatre-mains werken vertolken, in een uniek samenspel met Martin Mans. Zangeres Petra Berger zal op onnavolgbare wijze door hem begeleid worden en tevens zal hij de koorzang op sprankelende wijze omspelen.

 

The Martin Mans Formation


Dit vocale ensemble van 17 getrainde tenoren en bassen brengt vocale hoogstandjes! Dan weer romantisch en ingetogen in het ontroerende ‘You raise me up',   dan weer uitbundig in prachtige spirituals als ‘Old time religion'.
 

Het grootste Mannenkoor van Nederland – ruim 300 stemmen


De mannenkoren De Gouwestem uit Waddinxveen en Noord-West Veluwe uit Nijkerk staan al jaren onder leiding van Martin Mans. Tijdens de Galaconcerten slaan ze de handen ineen en treden op als het grootste mannenkoor van Nederland! Een overrompelend geluid!

 

Galaconcerten met allure 2009


Op 28 november trad het Jostiband Orkest op tijdens het eerste Galaconcert in een uitverkochte Breepleinkerk in Rotterdam!
Het tweede Galaconcert was op 17 december in de Veluwehal te Barneveld!
 

Galaconcerten met allure 2010


Op zaterdag 11 december 2010 vinden er maar liefst twee Galaconcerten plaats in de Breepleinkerk te Rottermdam! U kunt nu reeds boeken! Het middagconcert begint om half 4 en het avondconcert om 8 uur!

Medewerkenden:
Jostiband Orkest o.l.v. Lyan Verburg
Martin Mans, orgel
Martin Mans Formation, mannenensemble
Mannenkoor De Gouwestem, 180 zangers
 © WIPEsoft webdesign